الفستق الكداب
الفستق الكداب طلع سوداني
وانا اللي بقول المحلات بيحطوا كميات كبيره علي الحلويات
وانا االي فكرته فستق فالاخر طلع سوداني،
مكوناته بسيطه خالص
نقطتين لون طعام جيل أخضر..
او بودر ونخفه ب مايه حوالي نص كوب مايه
ملعقه روح الفستق موجوده عند العطار
طريقة التحضير
بنحط االسوداني ف الكابه ومانطحنهوش اوي يدوب يتكسر
وبعد كدا نحطه ف طبق كبير ونقلب عليه اللون وروح الفستق نسيبهم حوالي ساعتين وبعد كدا نفردهم ف صينيه فالفرن ونسيبه يتحمص ولما نخرجه نسيبه يبرد خالص وبعدين نطحنه مره تانيه
وبقي عندك فستق حلبي زي الفل كذاب اه بس فستق دا و لا مش فستق يا متعلمين يا بتوع المدارس
وذوقى وابدعى براحتك فى حلوياتك براحتك
وسلم لى علي البستاشيو
Labels:
معلومة