طريقة عمل دجاج الكنتاكي المقرمش زي المطاعم
طريقة عمل دجاج الكنتاكي المقرمش زي المطاعم
المقادير
النقع
2 فراخ حجم الفراخه ( كيلو او 1200) افضل
ملعقه كبيره ملح
ملعقه كبيره فلفل اسود
عصير ليمون كبيره
التغليف
2 كوب دقيق
ملعقه صغيره بهارات السبعه او بهارات الدجاج
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره ببريكا
ملعقه كبيره ملح
ملعقه كبيره توم بودر
مياه مثلج او عاديه بس الأفضل مياه بتلج
التحضير
في وعاء ضعي قطع الدجاج في محلول النقع وتركيها ساعتين علي الاقل بعد النقع ناخد قطعه من الدجاج وضعيها في الدقيق مع التوابل ثم في الماء ثم دقيق مره آخره ثم في زيت سخن حتي تاخد لون دهبي وتقدم
Labels:
معلومة