طريقة عمل كبد وقوانص الدجاج بالدقة
طريقة عمل كبد وقوانص الدجاج بالدقة
المقادير
كبد - قوانص - توم - فلفل رومي احمر واخضر - فلفل حامي احمر - بصل جوليان -ملح - فلفل -كزبرة - قرفة -بابريكا نصف كوب ماء
الطريقة
انزلي بالكبدة تاخد تشويحة وبعدين شيليها وحطي مكانها القوانص وشوية مايه تستوي فيهم
بعد كده شوحى بقى معاها البصل والفلفل و الثوم والتوابل ورجعي الكبده تانى
في الكبة افرمي الفلفل الرومى الاحمر مع الحامي والتوم و وشوحيهم علي النار مع شوية زيت مع حتة لية
انزلي بالدقة دى علي الكبد والقوانص وشمي احلى ريحة
Labels:
معلومة