طاجن الارز المعمر باللحمة في الفرن

 طاجن الارز المعمر باللحمة في الفرن

 

 

طاجن الارز المعمر باللحمة في الفرن

طاجن الارز المعمر باللحمة في الفرن

******************************

المقادير

لحمة مقطعة مكعبات وممكن فراخ او حمام او سمان
بصلة مبشورة
ملح وفلفل اسود وبهارات
سمنة وقشطة
4كوب حليب اولبن
1|2كوب كريمه لبانى
2 كوب ارز

الطريقة

هنشوح البصل في معلقة سمنة ونضيف اللحمة والفلفل والبهارات ونشوح كويس وبعدين نضيف مية ونسيبها تغلي لحد ما تستوى
وبعدين اكونناقعه الارز لمدة ساعه
واجيب طاجن او بايركس ويكون سخن ادهنه سمنه واجيب الارز واصفيه خالص واخلطه مع سمنة ومع القشطة واحط نصفه نصه في الطاجن
واضيف اللحمة بعد ما استوت واضيف باقي الارز
واحط اللبن المغلى وعلى الوش القشطه و الكريمه وادخله الفرن بعد كده هتدخليهم فرن سخن جدا والرف يكون فى الوسط ولما يغلى ويشرب اللبن تهدى النار اوى وتغطيه بورق فويل وتسيبيه يستوى

Mohamed Elarby

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post

Post Ads 1

Post Ads 2