إنجلش كيك

 إنجلش كيك

 

 

إنجلش كيك
إنجلش كيك

 

إنجلش كيك   

كيكة بالفواكة المجففة    

كيك الكافيهات بالفروتة المسكرة  
أفضل نسخة لكيك الشاى   
ف بولة عميقة  
كوباية زبدة 
كوباية و ربع سكر بودرة
نضرررررررررب   
لحد ما الزبدة و السكر يبقى خليط ناعم و هش و فاتح
ننزل ب  
4 بيضات  
و نقطتين فانيلا سائلة 
نضرب نضرب نضرب     
بالمضرب الكهربى طبعا  
نوقف ضرب أول ما البيض يختفى
و يبقى متجانس مع الخليط  
ننزل بكوباية و نصف دقيق
رشة ملح بسيطة خالص 
معلقة صغيرة مليانة بيكنج بودر يعنى 10 جرام
نسيب المضرب الكهربى خلاص 
بالسباتيولا نقلب المواد الجافة
لحد ما يبقى معانا خليط كيك تقيل و ناعم 
نحط بقى الفروتة الملونة العسولة    
مقدار كوباية بس نسيب شوية للوش   
نقلب اخر تقليبة عشان تمتزج مع الكيك 
نجيب قالب الانجلش كيك  
نبطنه بزبدة و دقيق أو بورقة زبدة
المتاح عندكم أستخدموه 
نصب خليط الكيك القالب 
ع الوش اخر شوية فروتة    
نخبط القالب خبطتين عشان نقلل الفراغات بعد الخبز
ندخل قالب الكيكة فرن ساخن مسبقا حرارة 180
مدة 50 دقيقة   
بس كدة نسيبه يبرد تماما و نقطعه شرائح  
ريحة و طعم و شكل يجنن 
جربوه و بالهنا 
صلي علي النبي

 

Mohamed Elarby

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post

Post Ads 1

Post Ads 2