خبز الشوفان
خبز الشوفان
المكونات
3 اكواب دقيق الشوفان
1 و نصف معلقة كبيرة سكر دايت
معلقة كبيرة خميرة
ربع كوب زيت
كوب ماء دافئ او حسب احتياج الدقيق
طريقة التحضير:
.في كوب الماء ندوب السكر مع الخميرة ونتركهم 5 دقائق
نعجن جميع المكونات ونترك العجينة تتخمر لمدة ساعة
-نفرد العجينة بكاملها بسمك نص سم تقريبا ، ونقطعها بالحجم المطلوب
-نرصها في سطح مرشوش دقيق ، ونتركها ترتاح لمدة 5 دقایق
-نسخن الفرن الكهربائي من فوق وتحت على درجة حرارة 220
نرص الخبز على شبك وندخله الفرن الين يتحمر
ويتنفخ
-نغطيه بفوطه نظيفه علشان يفضل طري
وبألف هنا
Labels:
معجنات