طريقه السينابون

طريقه السينابون

 

 




طريقه السينابون الشتوي 😋🤎

المقادير 🤎
للعجينه
٤ كوب دقيق
كوب حليب دافي
معلقه خميرة
٢معلقه سكر
بيضه
نص كوب زبده
رشه ملح

الحشو👇

نص كوب سكر
٢ معلقه قرفه
٢ معلقه زبده
الصوص الابيض( اختيارى )
١٠٠ جرام جبن كريمى او جبن مثلثات
معلقة كبيرة زبدة
نص كوب سكر بودر

الطريقه 🤎

ف بوله ضيفي الخميرة والسكر واللحليب والبيضة وقلبيهم مع بعض ليدوب السكر
ضيفي الدقيق بالتدريج ورشه الملح واعجنى كله مع بعضه
ثم ضيفي الزبده وكملي عجن وسبيها تخمر
فردت العجينه على شكل مستطيل وضيفت الحشو
فردت الزبده علي العجينه ووزعت السكر والقرفه علي الزبده
ولفيتها رول وقطعتها بأحجام متوسطة
ورصيتهم ف الصنيه مدهونه سمن او زيت
سيبت السينابون يخمر تانى لمدة ١٠ دقايق
ويدخل الفرن ساخن مسبقا
علي درجة حرارة ١٨٠ لمده نص ساعه
لما يخرج ضيفي الصوص الابيض
وممكن تضيفي شيكولاته ونوتيلا او كراميل
اى صوص بتفضلوة

 

Mohamed Elarby

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post

Post Ads 1

Post Ads 2

Advertising Space