الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥
الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥
المقادير
٢ كيلو دقيق منخول
٤ مج سمن بدرجة حرارة المطبخ وممكن سمنة على زيت
٤ مج سكر ناعم بودر
كيس بيكنج بودر
٢ كيس فانيليا
ذرة ملح
٢ ملعقة صغيرة نشادر
كوب لبن دافى
للى يحب حطيت ٢ كيس تانج
الطريقه
١- حطى السمن وعلية السكر واضربى كويس بمضرب لغاية السكر مايدوب جوةةالسمنه وتكون زى الكريمه
٢-انزلى بالبيض بيضه بيضه والفانيليا واضربى
٣-حطى الدقيق المنخول والبيكنج بودرة وذرة الملح وقلبى
٤-اخر حاجه انزلى بكوباية اللبن الدافى اللى مدوبه فيها النشادر والتانج وخلى بالك عشان بيفور
ولمى العجين بس ماتقلبيش كتير لغاية ماتتماسك
وحطى ف الماكنه وشكلى ورصى ع الصوانى
ودخلى فرن ساخن لمدة ١٠ ق او اكتر حسب مايحمر فوق وتحت
متنسوش تصلوا على رسول اللهعليه افضل الصلاه والسلام
Labels:
معلومة