الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥

الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥

 

 

الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥

الطريقه الصحيحه لعمل ٢كيلو دقيق للبسكويت احفظوها عندكم رمضان ٢٠٢٥

المقادير

٢ كيلو دقيق منخول
٨ بيضات
٤ مج سمن بدرجة حرارة المطبخ وممكن سمنة على زيت
٤ مج سكر ناعم بودر
كيس بيكنج بودر
٢ كيس فانيليا
ذرة ملح
٢ ملعقة صغيرة نشادر
كوب لبن دافى
للى يحب حطيت ٢ كيس تانج

الطريقه

١- حطى السمن وعلية السكر واضربى كويس بمضرب لغاية السكر مايدوب جوةةالسمنه وتكون زى الكريمه
٢-انزلى بالبيض بيضه بيضه والفانيليا واضربى
٣-حطى الدقيق المنخول والبيكنج بودرة وذرة الملح وقلبى
٤-اخر حاجه انزلى بكوباية اللبن الدافى اللى مدوبه فيها النشادر والتانج وخلى بالك عشان بيفور
ولمى العجين بس ماتقلبيش كتير لغاية ماتتماسك
وحطى ف الماكنه وشكلى ورصى ع الصوانى
ودخلى فرن ساخن لمدة ١٠ ق او اكتر حسب مايحمر فوق وتحت
متنسوش تصلوا على رسول الله 🕌🕋عليه افضل الصلاه والسلام🕌🕋

 

Mohamed Elarby

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post

Post Ads 1

Post Ads 2