نصائح ذهبية لكل ست بيت شاطرة
نصائح ذهبية لكل ست بيت شاطرة
الباذنجان المخلل ضيفي بقدونس مفروم مع التوم بيدى طعم حلو جداا
ملعقة سكر صغيره في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة
قشر الليمون مش ترميه حطيه ف سائل غسيل المواعين بيدى لمعة وريحة جميلة
محشي ورق العنب سخني حته زبدة وحطيه عليه قبل ما يتشرب بشوية عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل
ال️عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو
زبادي في تتبيلة البانيه بيخليه طرى ويستوى كويس
ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل وقليل من بهارات الفراخ قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحتها متبقاش زفرة
الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط
رشي دقيق و ملح علي بصل الكشري قبل التحمير عشان يكون مقرمش
رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحه حلوه وطعم مميز
بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا وبصل و طماطم قبل السلق نديها صدمة فعلا بيفرق جداا فطعمها وطعم الشوربة
الرز الابيض شوحي مستكة و حبهان في السمن قبل الرز هيخلى طعمه يجنن
لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم و فلفل رومي وفلفل حامي
إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخلى لونها حلو جدا
وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم
Labels:
معلومة