أجنحه الدجاج بصوص الزبدة والليمون القويه جدا
أجنحه الدجاج بصوص الزبدة والليمون القويه جدا
الطريقه:
كيلو اجنحه فراخ هنغسله كويس بالملح والدقيق والليمون ورشه زنجبيل
هنصفيه كويس ونتبله بنص ملعقه من ( ملح وفلفل أسود وبابريكا مدخنه وزنجبيل وتوم وبصل بودر )
وم. ص زيت زيتون
هنسيبها ف التتبيلة ساعه ع الأقل
ونرصها ف صنينه وتدخلها الفرن حوالي ٤٥ دقيقه ع درجه حراره ٢٠٠
نحضر الصوص:
نص كوب ليمون
كزبرة خضراء مفرومة ناعم
٣ فص توم مفروم
١ مكعب زبدة
في طاسه هننزل بالزبدة والتوم والكزبرة الخضراء وشرائح الليمون
ونخرج الصينيه من الفرن وندهنها بالفرشه وتدخلها الفرن مرة تانيه حوالي ٥ دقايق
وبالف هنا
Labels:
معلومة