شيش طاووق
شيش طاووق
- المڪونات
• 4 من صدور الدجاج مڪعبات متوسطة
• 3 فصـوص ثوم مهروس
• ڪوب زبادي
• ¼ ڪوب زيت نباتي
• ملعقة معجون فلفل احمر حلو
• ملعفة صغيرة لڪلا من بابريڪا + قرفة
هيل + زنجبيل بودر + ڪرڪم + فلفل اسود + ثوم بودر + بصل بودر + شطة او حسب رغبتڪم + ملح
- طريقة التحضير
ننقع الدجاج بالتتبيلة لساعتين وممڪن ليلة ڪاملة وارصهم ؏ الاسياخ وارتبهم بصينية مبطنة بورق زبدة وارش ؏ الوش شطة حلبية اختياري وادخلهم الفرن ؏ درجة حرارة 180 لمدة 25 دقيقة وبعدها نشغل الشواية يتحمروا وياخدوا لون وتقدم
Labels:
معلومة