شيش طاووق

 شيش طاووق

 

 

شيش طاووق

 

شيش طاووق

- المڪونات

• 4 من صدور الدجاج مڪعبات متوسطة
• 3 فصـوص ثوم مهروس
• ڪوب زبادي
عصير ليمونة ڪبيرة
• ¼ ڪوب زيت نباتي
• ملعقة معجون فلفل احمر حلو
• ملعفة صغيرة لڪلا من بابريڪا + قرفة
هيل + زنجبيل بودر + ڪرڪم + فلفل اسود + ثوم بودر + بصل بودر + شطة او حسب رغبتڪم + ملح

- طريقة التحضير

ننقع الدجاج بالتتبيلة لساعتين وممڪن ليلة ڪاملة وارصهم ؏ الاسياخ وارتبهم بصينية مبطنة بورق زبدة وارش ؏ الوش شطة حلبية اختياري وادخلهم الفرن ؏ درجة حرارة 180 لمدة 25 دقيقة وبعدها نشغل الشواية يتحمروا وياخدوا لون وتقدم

 

Mohamed Elarby

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

Post a Comment

Previous Post Next Post

Post Ads 1

Post Ads 2

Advertising Space