معجنات الهوت دوق
معجنات الهوت دوق |
معجنات الهوت دوق |
معجنات الهوت دوق
٣ أكواب دقيق
٣ ملاعق كبيرة حليب بودرة
ملعقة كبيرة سكر
ملعقة كبيرة خميرة
ملعقة صغيرة باكنج بودر
ربع كوب زيت
ربع كوب زبادي
كوب ماء دافئ للعجن
هوت دوق
الطريقة :
حتعجني كل المكونات مع بعض كويس وتطولي في مدة العجن اهم حاجة عشان تطلع معاكي العجينة ملساء وناعمة وسهلة التشكيل ح تخليها ترتاح نص ساعة بعد كدا
حتقسمي من العجنة وتلفيها رول وتجيبي الهوت تكوني مقسماهو انصاص بعد تلفي العجنة رول تختي الهوت دوق في النص وتلفي وتبدي تلفي العجين وتاني تختي هوت دوق وتلفي لحدي تصلي الحجم اللي انتي عايزاهو ادهني بعد كدا زي ماتحبي انا دهنتو بصفار بيض مع شوية خل ودخلتو الفرن على درجة ١٨٠ مابتاخد زمن طويل ١٥ دقيقة وطلعيها غطيها كويس عشان تحافظ على طراوتها وقدميها مع صوصات وبالعافية
و ما تنساش تصلي علي الحبيب