شوربة بحريات
المقادير
سبيط
جندوفلي
جمبري
سمك فيليه
قواقع
زبدة
دقيق
بصل
كرفس
كرات
بطاطس
لبن بودرة
مرقة دجاج
فلفل احمر
ملح
فلفل
زيت زيتون
خطوات التحضير
- شوحي الزبدة مع الزيت في حلة علي النار ثم ضعي البصل و الكرفس و قلبي حتي يذبل البصل
- قطعي السمك الفيليه مكعبات
- ضعي الدقيق علي البصل وقلبي ليتماسك مع البصل و الكرفس ثم ضيفي البطاطس و قليل من المرقة و تبليهم بملح و فلفل و لبن البودرة و اتركيهم قليلا علي نار هادئة
- ضيفي السمك الفيليه و الجمبري و القواقع و الجندوفلي و الكاليماري و اتركيهم حتي تنضج تماما ثم قدميها مزينة بالفلفل الاحمر و الخبز المحمص بالهنا