مهلبية دايت
مهلبية دايت
حليب كوب ( الدسم حسب نظامك )
سكر دايت ..
لو حابب تدي طعم احلى ضيف حبهان مطحون .
تقلبها على نار لحد ما تتقل . وتخليها تبرد
ممكن تحط ع وش مكسرات او زبيب .
اسف في اكلات عملتها ومصورتش فا بضطر اسحب صوره توضيحية لا اكثر 

او اضافة من احد المتابعين شكراً
استخدم ملعقة شوفان مطحون ناعم واستخدم المستكة السائلة للتنكيه لأن المستكة العادية تحتاج للسكر حتى تطحن
وممكن تنكيه المهلبية بماء الزهر او القرفة والتزيين بالقرفة المطحونة
Labels:
حلويات