طريقة البسبوسه
طريقة البسبوسه
خطوة بخطوة بالتفصيل
المكونات
٢كوب دقيق سميد
معلقتين جوز هند
نصف كوب سمنه
نصف كوب سكر
معلقتين عسل النحل او عسل جلوكوز
ربع كوب حليب او كوب زبادي
طريقه الشربات
كوب ونصف سكر على كوب ونصف ميه وملعقة صغيره عصير ليمون على نار متوسطة ويغلى لمدة عشر دقائق أو ربع ساعة وقبل ما تقفلي النار نحط معلقه فانيليا
التحضير
ـ فى قدر على نار متوسطة نضع الحليب والسكر وملعقتين العسل واول ما السكر يدوب اطفى النار نحطهم فى طبق ننزل عليهم بالسميد وجوز الهند والسمنه
ونقلب إدهني صنيه بالسمنه حطي فيها الخليط
التسوية فى فرن مسخن مسبقا على درجة حرارة متوسطه واول ما تحمر من الجناب افتحي الشواي
وبعد ما تحمر اخرجيها من الفرن وانزلى عليها بشربات السخن فوراً وغطيهاااااا
ملحوظهالبسبوسه تكون سخنه والشربات سخن
وبألف هنا وشفا
Labels:
حلويات