دبابيس الفراخ الكدابة
دبابيس الفراخ الكدابة
دبابيس مسلوقة
بطاطس مسلوقة
ميكس جبن
جزر مبشور
ملح - فلفل
ثوم بودر
بصل بودر
كاري - كركم
٢ م ك بقسماط
للتغطية
دقيق
بيض + لبن
فلفل اسود
بقسماط
يلا بينا حلتين علي النار واحده فيها بطاطس تتسلق واهرسيها
والحله التانيه اسلقي فيها الدبابيس تستوي وسبيها تبرد وشيلي الجلد
وافصلي اللحم عن العضم بس اوعي ترمي العضم عشان هنستخدمه تاني
اهرسي بقي الفراخ بالسكينه او بالكبة
وحطيها علي البطاطس المسلوقة والبقدونس المفروم والجزر المبشور والتوابل والجبن والبقسماط المطحون
وشكليها علي عضم الدبوس
انزلي بقي بدبوس توم وجيري ده في الدقيق وبعدين في البيض واللبن وبعدين في البقسماط وعلي زيت غزير سخن حمريه
Labels:
معلومة