شوربة توم يَم بالجمبري والمشروم

 شوربة توم يَم بالجمبري والمشروم

 

 

شوربة توم يَم بالجمبري والمشروم

. شوربة توم يَم بالجمبري والمشروم:

✍️المقادير:✍️

* ربع كيلو جمبري🍤، متقشر ومتنضف.
* كوب مشروم فريش🍄، متقطع أنصاص.
* 3 كوب شوربة (سمك أو فراخ).
* عود عشب ليمون (Lemongrass)، أو بشر ليمونة كبيرة🍋.
* 2 شريحة زنجبيل فريش.
* 2-3 فلفل أحمر حار صغير🌶️.
* 2 ملعقة كبيرة صوص سمك (Fish Sauce).
* عصير ليمونة كبيرة🍋 (يُضاف في الآخر).
* كزبرة خضرا فريش🌿 للتزيين.

الطريقة:

* غلي الشوربة بالنكهات: في حلة، حط الشوربة مع عشب الليمون (أو بشر الليمون)، والزنجبيل، والفلفل الحار🌶️. سيبهم يغلوا على نار هادية 10 دقايق.
* إضافة المشروم والجمبري: ضيف المشروم وسيبه 5 دقايق، بعدين ضيف الجمبري.
* التسوية السريعة: اترك الجمبري 3-4 دقايق حتى يصبح لونه بينك.
* اللمسة الأخيرة: اطفي النار، وضيف صوص السمك وعصير الليمون الفريش.
* التقديم: اغرف الشوربة وزينها بورق الكزبرة الخضرا الفريش وقدمها ساخنة.

A tech blog focused on blogging tips, SEO, social media, mobile gadgets, pc tips, how-to guides and general tips and tricks

إرسال تعليق